CUMHURİYETİN 97. YILI COŞKUYLA KUTLANDI.

CUMHURİYETİN 97. YILI COŞKUYLA KUTLANDI.

Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümü ilçemiz Cumhuriyet Meydanında coşku içinde kutlandı. Programa Belediye Başkanımız Sayın Osman KESMEN katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kaymakam Sayın Yunus COŞKUN ve Belediye Başkanımız Sayın Osman KESMEN öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu çeşitli etkinliklerin ardından Süleyman Demirel İlköğretim okulu öğrencileri ve Gönen Belediye Başkanlığı araç filosu resmi tören geçişi yaptı tören sona erdi. Törenden sonra Şehit Polis Mehmet Telli parkında Kaymakam ve Belediye Başkanımız tebrikleri kabul etti.