ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 106. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Çanakkale Zaferinin 106. yılı olması münasebetiyle ilçemiz Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Sayın Osman KESMEN Atatürk Anıtına Başkanlık çelengini koydu çelenk sunma töreninin ardından Gönen Mezarlığında Şehitlerimiz ziyaret edilerek dualar edildi. Programa Gönen Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gönen Meslek Yüksek Okulu Şehit Öğretmen Selahattin Aysan Konferans salonunda devam edildi. Gönen Ulu Cami imamı Kuran-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirdi ve şehitlerimiz için dualar edildi. Şiirler okundu, şarkılar söylendi. Gönen Fen Lisesi Öğrenciler “Çanakkale Destanı” isimli oratoryo gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Sayın Osman KESMEN dereceye giren öğrencilere hediyeler verdi. Tören sona erdi.