ISPARTA HAVA DURUMU18°C Az Bulutlu

BAŞKAN GÖNEN SPOR MAÇINI İZLEDİ

BAŞKAN GÖNEN SPOR MAÇINI İZLEDİ

Belediye Başkanı Sayın Ahmet DOĞAN Gönen İlçe Stadyumunda Gönen Spor İle Isparta 32 Emre Spor maçını izledi. Gönen Spor Kulüp Başkanı Sayın Özcan KESMEN Başkan Doğan’a Gönen Spor kulübüne desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Erhan OTURAK Türk sporuna yaptığı katkı ve destekden dolayı Başkan Doğan’a teşekkür ederek plaket verdi. Belediye Başkanı Sayın Ahmet DOĞAN Gönen Spor takımına Milletvekili Sayın Mehmet Uğur Gökgöz ile birlikte şampiyonluk kupasını verdi. Takımı tebrik etti. Daha sonra maçı tribünden takip etti. Maçtan sonra Gönen Spor soyunma odasına gelerek takıma moral verdi.