ISPARTA HAVA DURUMU

Gönen Belediyesi Isparta

82. YILINDA ÖZLEMLE ANILDI

- +

10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle ilçemiz Cumhuriyet meydanında tören düzenlendi. Belediye Başkanı Sayın Osman Kesmen Atatürk Anıtına Belediye Başkanlığı çelengini koydu, saat 09:05 de Belediye hoparlöründen, itfaiye, ambulans ve polis araçlarından 2 dk. boyunca sirenler çalındı ardından İstiklal Marşımız okundu ve Bayraklar yarıya kadar indirildi. Törene ISUBÜ Gönen Meslek Yüksek Okulu Şehit Öğretmen Selahattin Aysan Konferans salonunda devam edildi. Günün anlam ve önemi belirten konuşma yapıldı, şarkılar söylendi, şiirler okundu, slayt gösteri yapıldı, Atatürk’ün sevdiği türküler söylendi, Başkan Kesmen öğrencilere hediyeler verdi. Tören sona erdi.

YORUM GÖNDERYorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir, üye olmak için tıklayınız.