23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içinde kutlandı. Törene Belediye Başkanı Sn. Osman KESMEN katıldı. Cumhuriyet Meydanından Milli Eğitim Müdürü Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Tören Süleyman Demirel İlköğretim Okulunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kaymakam Sn. Furkan SEYMAN ve Belediye Başkanı Sn. Osman KESMEN Öğrencilerin, halkın bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 7. sınıf öğrencisi Sudenaz DEMİRDAL yaptı.

Açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet ARSLAN tüm öğrencilerin çocuk bayramını kutlayarak. “23 Nisan 1920 Türk Milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisinin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Değerli öğrenciler sizler bizim geleceğimiz, umudumuz ve yarınlara bugünden daha güçlü ulaşacağımızın teminatısınız.” dedi.

Günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler okundu. Oyun yarışmaları, müzikli gösteriler, Kurtuluş destanı tiyatrosu, halk oyunları gösterisi yapıldı.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Başkan KESMEN hediyeler verdi.