ISPARTA HAVA DURUMU33°C Az Bulutlu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

İlçe Kaymakamlık binasının önünde ellerinde TÜRK bayrağı bulunan vatandaşların katılımıyla, kaymakam sayın Mustafa GÜRBÜZ ve Belediye Başkanımız Sayın Ahmet DOĞAN ‘nın eşliğinde İlçe meydanına yürüyüşle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı başladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde çok sayıda vatandaş, ilçe merkezin’deki Yeni Hükümet Konağı önünde düzenlenen anma programına katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hayatını kaybeden şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu ardından İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Ahmet DOĞAN ve ilçe kaymakamı Sayın Mustafa GÜRBÜZ günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalarını yaptılar.

Gecede, Başkan Erdoğan’ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki konuşması, sinevizyon ekranlarından Yeni Hükümet Konağı önünde bulunan vatandaşlara izletildi.

Hainlerin başarısız olduğu darbe girişimi süresince ilçemizde kayıt edilen o anların resimleri ve video görüntüleri hazırlanan sinevizyon görüntüleri ile vatandaşlara izletildi.

Program kapsamında saat 00.13’te tüm camilerde sela okundu.